Trăim vremuri dificile și totodată interesante din punct de vedere politic, vremuri în care se schimbă ordinea publică, ordinea mondială, opiniile politice, paradigmele vieții sociale, clasele politice, vremuri ale conflictelor internaționale și ale încercărilor de control al maselor.

Ne bazăm pe plăcerea cetățeanului de a-și exprima opinia despre politicieni, politică și politici. Mai mult, încurajăm utilizatorii să se exprime fără a fi cenzurați pentru a reuși să face împreună o analiză competentă asupra politicii și a politicilor.

Poate vom descoperi împreună care este cu adevărat cauza prezenței scăzute la vor a cetățenilor (aprox. 30%) și cum putem să facem oamenii să-și exercite dreptul la vot democratic (restul de 70%).

Valori

1. Echidistanță

Sunt echidistant în ceea ce privește direcția conținutului, nu voi conduce mesajele articolelor către „stânga” sau către „dreapta”, voi lăsa utilizatorii să se exprime liber pentru a descoperi împreună trendul electoratului.

2. Transparență

Toată lumea va putea participa la analiza conținutului și va avea acces la rezultate. Limbajul nu va fi cenzurat, cu excepția cuvintelor obscene.

Scopul site-ului

Scopul site-ului este acela de a informa și educa electoratul cu privire la sistemul de vot, la1 trenduri politice și la calitatea politicienilor.

Electoratul trebuie să știe de ce trebuie să voteze, cum trebuie să voteze și care este implicația cetățeanului în acest proces.