Sign Up

Înscrieți-vă pe platforma noastră pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.

Sign In

Conectați-vă la platforma nostră pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.

Forgot Password

Ți-ai pierdut parola? Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi un link și vei crea o nouă parolă prin e-mail.

Please type your username.

Please type your E-Mail.

Please choose an appropriate title for the question so it can be answered easily.

Please choose the appropriate section so the question can be searched easily.

Please choose suitable Keywords Ex: question, poll.

Type the description thoroughly and in details.

Choose from here the video type.

Put Video ID here: https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: "sdUUx5FdySs".

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Camera Deputaților

Camera Deputaților este una dintre cele două camere ale Parlamentului României, alături de Senat. Ea are rolul de a reprezenta interesele cetățenilor și de a adopta legi. Deputații sunt aleși prin vot universal direct pentru un mandat de 4 ani.

Camera Deputaților are atribuții legislative, împreună cu Senatul, și este responsabilă pentru elaborarea și adoptarea proiectelor de lege. De asemenea, ea poate iniția și dezbate proiecte de lege, precum și poate propune modificări la proiectele de lege adoptate de Senat. Camera Deputaților poate, de asemenea, să îl învinuiască pe președinte pentru abuz în serviciu și să îl destituie.

Camera Deputaților are, de asemenea, atribuții de control politic și poate interoga membri Guvernului, precum și poate solicita rapoarte și informații de la acestea. Camera Deputaților poate, de asemenea, să ceară explicații Guvernului, să ceară revocarea unui membru din Guvern sau să ceară dizolvarea Guvernului.

 

Lasă un comentariu