Sign Up

Înscrieți-vă pe platforma noastră pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.

Sign In

Conectați-vă la platforma nostră pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.

Forgot Password

Ți-ai pierdut parola? Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi un link și vei crea o nouă parolă prin e-mail.

Please type your username.

Please type your E-Mail.

Please choose an appropriate title for the question so it can be answered easily.

Please choose the appropriate section so the question can be searched easily.

Please choose suitable Keywords Ex: question, poll.

Type the description thoroughly and in details.

Choose from here the video type.

Put Video ID here: https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: "sdUUx5FdySs".

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

Autoritatea Electorală Permanentă

AEP este o instituție independentă care are rolul de a asigura organizarea și desfășurarea în mod corect și echitabil a alegerilor în țara noastră. Aceasta este compusă din membri numiți de către Parlament și este responsabilă pentru elaborarea regulamentelor și procedurilor pentru organizarea alegerilor, precum și pentru supravegherea acestora.

AEP este responsabilă pentru înregistrarea candidaților și a partidelor politice, precum și pentru întocmirea și actualizarea listelor electorale. De asemenea, ea asigură distribuția materialelor electorale și asigură desfășurarea votării și numărarea voturilor în mod corect și transparent.

AEP poate lua măsuri pentru a combate frauda electorală și poate sancționa candidații sau partidele politice care încalcă regulile electorale. De asemenea, poate decide anularea sau repetația unor alegeri în cazul în care se constată nereguli.

AEP joacă un rol important în asigurarea unei alegeri libere și echitabile, și este responsabilă pentru asigurarea transparenței și integrității procesului electoral în România.

 

Lasă un comentariu